תמיכה בילד שחולה שוב ושוב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

19/04/2008 | 12:35 | מאת: aya

הנני מבקשת את חחות דתך והמלצתך לגבי ילד בן 11 שמאז שנולד חולה הרבה (אוזניים, גרון , הרבה מחלות ילדות ) ילד רזה לגילו ונמוך. שוב חלה בדלקת גרון חוזרת .מצאו אצלו סטרפטוקוק האם יש משהו לתמיכה. וגם שיזור לגדילה ולתאבון . תודה רבה

איה שלום, אני ממליץ לך מאוד לקרוא על צמח האוניה דה גאטו לחיזוק מערכת החיסון גם לילדים מגיל 5 ומעלה. צמח זה הינו בעל סגולות אנטי-דלקתיות ואנטי בקטריאליות/ויראליות/פטרייתיות חזק ביותר והשפעתו מהירה ויעילה. אני ממליץ לילדים על מינון של 10 טיפות 4 פעמים ביום לטיפול, יש למהול בקצת מים או מיץ(כיוון שהצמח קצת מר) ולמניעה יש לקחת 10 טיפות פעמיים ביום לתקופה של חודש לפחות. אין לצמח כל תופעות לוואי או אינטראקציות עם צמחים או תרופות אחרות. לחיזוק כללי מבחינה פיזית ונפשית כמו גם לאיזון הורמונלי אני ממליץ מאוד על צמח המאקה. יש לקחת כדור אחד פעם ביום לילדים, ניתן גם לפתוח את הכמוסה ולפזר על האוכל או להמיס במים או מיץ. המינון הוא פעם ביום לאחר הארוחה בבוקר. הצמח מחזיר לגוף את כל הויטמינים, מינרלים וחומצות אמינו שחיוניות כל כך לפעילות התקינה של כל מערכות הגוף, הוא גם מצויין לשיפור הריכוז והזיכרון וניתן גם לילדים עם הפרעות קשב והתנהגות כמרגיע ומשפר את יכולות הלמידה של המוח, שבוע טוב וחג פסח שמח.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה