הנקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

07/04/2008 | 12:20 | מאת: אילת

אני מניקה הנקה מלאה את ביתי התינוקת בת ה- 9 חודשים. האם יש משהו שיכול לגרום לריבוי חלב? בנוסף בחודש האחרון ביתי לא ישנה טוב היות שהיא מוציאה שיניים ולכן אני לא ישנה כמעט בלילות וכן במשך היום ולכן אני לא כל כך רגועה ודי עצבנית. האם יש משהו מרגיעה שאני יכולה לקחת ושלא עובר בהנקה?

אילת שלום, ישנן פורמולות שונות לריבוי חלב בצורה טבעית וגם להרגעה, אולם בההריון והנקה אני תמיד מעדיף שהרופא המטפל או רופא נטורופט ייתן את הייעוץ בכדי ללכת על בטוח, אשמח לעמוד לרשותך, שבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה