כולסטרול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

04/04/2008 | 21:06 | מאת: יפה בכר

היי, ראיתי אותך הבוקר בתכנית טלויזיה כאשר סיפרת על צמח בשם דומה לאגואיה , זה מה שהצלחתי לקלוט, העוזר להורדת הכולסטרול הרע ושומנים בדם והעלאת הכולסטרול הטוב. אשמח אם תעדכן אותי בשם הנכון על מנת שאוכל לרכוש צמח זה ולהיעזר בו להורדת הכולסטרול והשומנים בדם.אודה על תשובה מהירה מאחר והכולסטרול שלי מרקיע שחקים. תודה מראש , יפה בכר 4.4.08

יפה שלום, הצמח להורדת הכולסטרול והשומנים בדם נקרא קאיגווה(CAIGUA), תוכלי לקרוא עליו יותר באתר www.medicalherbs.co.il יש לקחת כדור אחד פעמיים ביום לאחר הארוחה, שבת נהדרת.

10/04/2008 | 19:51 | מאת: דנה

לאילן שלום, קראתי את תשובתך בהקשר לצמח ה-caigua=קאיגווה להורדת רמות כולסטרול ושאלתי: 1-האם מותר לקחת גם ברמות בינוניות ולא כ"כ גבוהות של כולסטרול ו-LDL? 2-אני נוטלת קומדין, והאם מותר לי גם לקחת מהצמח הנ"ל? אודה לך מאוד על תשובתך בברכה דנה

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה