שלום רב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

05/04/2007 | 15:14 | מאת: רוני

הגעתי לפורום שלכם די במקרה ואהבתי את המענה המהיר של אילן :) אני בחורה בשנות העשרים המוקדמות שלה , גילו לי לאחר הרבה זמן שיש לי קנדידה אלבי, כל טיפול שנתנו לי קוננציונלי לא עזר ורק גרם לי לתופעות מאוד לא נחמדות , לאחר מכן אמרו לי לנסות לשתות אדיסופולוס וזה יעזור, אך כפי שכבר הבנתם גם זה לא עזר וכמו כן גם הדיאטה הרצחנית שאמרו לי לעשות גם כן כשלה . לאחרונה אמרו לי שקפסולות קלורקס בטוח יעזרו , אני לא מאבדת תקווה והלכתי ורכשתי את הטבליות . השאלה שלי היא : 1 . האם קלורקס באמת עוזר לקנדידה ? אם כן איך מומלץ ליטל את זה ? 2 . אני נוטלת גם את הצמח מאקה האם יש איזה שהן קונטראינדיקציות בשילוב עם שתי התרופות ? בהומן תודה מראש רוני

05/04/2007 | 15:19 | מאת: לילך

מאיפה הצמח מאקה?

צמח המאקה מגיע מהאנדים הגבוהים שבפרו מגובה כ-4000 מטר מעל פני הים. ניתן להשיג אותו בבתי מרקחת ובתי טבע נבחרים ברחבי הארץ או באתר: www.alchymists.com באינטרנט. חג שמח.

רוני שלום וחג שמח, הקולורקס הוא מוצר טוב לנושא הקנדידה, ניתן לנסות אותו אבל ידוע לי שהטיפול בו לוקח זמן רב. אין לו אינטראקציה עם המאקה. אני הייתי ממליץ לך על צמח האוניה דה גאטו, שכן התוצאות איתו הן מהירות ויעילות ביותר. יש לקחת 20 טיפות כל שלוש שעות ברבע כוס מים למשך מספר ימים עד לשיפור המצב. לאחר מכן יש להמשיך עם 20 טיפות פעמיים ביום לתקופה של חודשיים לפחות למניעת דלקות וזיהומים כרוניים. הטיפות נספגות טוב יותר מהכדורים ופועלות בצורה מקומית בדרכי השתן ובמערכת העיכול כאשר בו זמנית הן מחזקות את מערכת החיסון. יש לי מטופלות רבות שלקחו את הצמח, וזאת לאחר שימוש רב(שלא עזר להן בדרך כלל) באנטיביוטיקה, הן שבו בחיוך רחב להודות לי על שסייעתי בידן להיפטר מהמטרד הארור שנקרא קנדידה. היתרון של האוניה דה גאטו הוא השימוש בו גם בטיפול בדלקות וגם במניעת מחלות לאורך זמן. אין לו אינטראקציה עם תרופות או צמחים אחרים וניתן להשתמש בו בכל פעם שמרגישים שהולכים להיות חולים או לסבול מדלקת והריפוי הוא מהיר ובלי תופעות לוואי. שבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה