קרוהן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

01/04/2008 | 20:17 | מאת: יפית

שמי יפית. התגלה אצלי לפני כמה חודשים קרוהן. אני לוקחת ראפסל,אוניה דה גאטו טיפות,אומגה 3,מיץ אלוורה,ופרופוג'יל של טבעוני. האם אני צריכה לקחת גם משהו לניקוי הכבד בגלל הרפאסל.? האם הרפאסל הוא מחליש את המערכת החיסונית? אשמח לקבל תשובות

יפית שלום, הרפאסל הינה תרופה יעילה אך חזקה וכנראה שבמצבך אין לך מנוס אלא ליטול אותה, אם את מרגישה שיפור אז יש להמשיך לפי הוראות הרופא. בכל מקרה הייתי ממליץ לך כן לחזק את מערכת החיסון על ידי צמח האוניה דה גאטו(כפי שאת כבר עושה וזה מצויין), צמח זה ידוע גם כנפלא בטיפול במחלת הקרוהן עם תוצאות מצויינות. לניקוי הכבד הייתי ממליץ לך על פורמולה ייחודית המכילה את: צמח שן הארי, ארטישוק ובולדו. יש לקחת 20 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים לפני הארוחה. פורמולה זו יעילה ביותר לניקוי הכבד מפסולת ומרעלים המצטברים בו כתוצאה משימוש ממושך בתרופות ובכלל לשיקום פעילות הכבד וניקוי כלי הדם מרעלים, שבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה