העיין תמיד קופצת?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

05/04/2007 | 15:06 | מאת: לילך

סובלת לפעמיים שהעיין קופצת.לא יודעת אך לטפל.אמרו שזו מעצבים.יש לך המלצה?

לילך שלום, התופעה של עפעף קופצני מוכרת היטב בעולם הרפואה והסיבות לה יכולות להיות רבות ומגוונות. אם אין זו בעיה גופנית בעין או במערכת העצבים אז ככל הנראה זה נובע כתוצאה מלחץ נפשי או סטרס וזה אמור לחלוף ברגע שהמתח מתפוגג. ניתן להיעזר בכדורים טבעיים לאיזון המחזור הנפשי ואני מאמין שזה יעזור, במקרה שלא תמיד אפשר לפנות למומחה לעיניים. חג שמח ושבת שלום.

08/04/2007 | 11:10 | מאת: לילך

אני מאמינה שזה קצת מלחץ.אני מעוניינת לדעת איזה כדורים טיבעיים אתה ממליץ לאיזון המחזור הנפשי.זה לא בעיה בעין רק מלחץ .איזה כדורים או טיפול קצת בנפש שלי יעזור לי.תודה רבה וחג שמח.

11/04/2007 | 14:06 | מאת: גיגי

אולי תוכל להרחיב קצת ולהסביר או להגדיר מה זה מחזור נפשי??

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה