שילוב תוספים עם תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

24/03/2008 | 23:46 | מאת: יניב

אני מטופל כבר מספר חודשים בסיבקור 20 מ"ג עקב רמת כולסטרול רע מעל 145 . האם Milk Thistle + Cranberry שתפקידו בין היתר לנקות את הכבד מחומרים מזיקים לא עלול להתנגש עם הסימבקור ולגרום לחוסר יעילות? כמו כן אני נוטל סו פאלמטו לטיפול בפרוסטטה ,קו אינזים, וסימבלטה נגד דיכאון. האם יש סיבה להתנגשות וחוסר יעילות?

יניב שלום, למיטב ידיעתי אין כל מניעה לקחת את התרופות שציינת עם צמחי המרפא הנ"ל. מה שכן יש לעשות זה לבדוק את תפקודי הכבד, שכן הסימבקור ידוע בתופעות הלוואי שלו בגרימת נזק לשרירים ובעיקר בשריר הלב. הייתי ממליץ לך לשלב את הפורמולה הבאה בטיפות: צמח הארטישוק, שן הארי ובולדו. יש לקחת 20 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים לפני הארוחה. פורמולה זו מצויינת לניקוי הכבד מרעלים ולניקוי מערכת הדם מהפסולת המצטברת בה. כמו כן להורדת הכולסטרול בדם אני ממליץ מאוד על צמח הקאיגווה (CAIGUA) הוא מניב תוצאות מהירות ויעילות ביותר. שבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה