ENALADEX פגיעה בתפקוד מיני בגברים ?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/03/2008 | 20:59 | מאת: יקיר

מחבר: דוד ([email protected]) תאריך: 15.3.2008 שעה: 20:20 האם תרופת ENALADEX יכולה לפגוע בתפקוד מיני בגברים ונשים במינון של 20 מ"ג ביום בטיפול נגד לחץ דם. תודה על תשובתכם דוד

יקיר שלום, לא ידוע לי על תופעות לוואי כגון אלו שציינת, אולם בהחלט ייתכן מצב שהתרופה מחמירה את מצב הפיריון הקיים ומפחיתה את הכושר המיני, הייתי ממליץ לך לפנות לרופא המטפל בשאלה זו. בכל מקרה ניתן לחזק את התפקוד המיני על ידי צמחי מרפא מצויינים כמו המאקה (MACA), הסומה (SUMA) והמוירה פואמה (MUIRA PUAMA), שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה