ניקוי מתכות מהגוף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

12/03/2008 | 17:50 | מאת: שימי

שלום, ייתכן אני סובל מהרעלת מתכות. בחיפוש באינטרנט הבנתי שצמח ה-cilantro מצויין לניקויי מתכות מהגוף. הבנתי שזהו סוג של כוסברה אבל לא מה שאנו רגילים. שאלתי מהו צמח ה-cilantro ? האם הוא יעל לניקוי מתכות והיכן משיגים אותו? תודה

שימי שלום, הצמח שאתה מתייחס אליו באמת נקרא כוסברה והוא משמש בעיקר להרגעה ולבעיות עיכול כמו גם להורדת לחץ דם בגלל השפעתו המשתנת. לא ידוע לי על שימוש בצמח לניקוי תכות מהגוף. הייתי ממליץ לך לנסות פורמולה ייחודית הנקראת RICADETOX המבוססת על צמחי מרפא מיוחדים לניקוי הגוף מרעלים ועושה דה טוקסיפיקציה לכבד ומערכת הדם מהפסולת. יש לעשות חליטה עם שקית תה בליטר וחצי מים חמים ולשתות במשך היום, שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה