כאבי אוזניים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

03/03/2008 | 21:31 | מאת: לילך

שלום, בני בן 6.5 שוחה פעם בשבוע. לאחרונה הוא מתלונן על כאבים באוזניים. מבדיקה אצלרופא הוא טוען שיש לו דלקת בתעלה ולא באוזן הפנימית. ואין לכך טיפול פרט לטיפות אוזניים. האם יש תכשירים הומאופטיים, צמחיים לטיפול בבעיה. תוד תודה.

לילך שלום ותודה על פנייתך, ראשית כל אני לא נוהג להתערב בטיפול הרפואי אלא לשלב עם התרופות הניתנות. אי לכך הייתי ממליץ לך לנסות את צמח האוניה דה גאטו בטיפות לטיפול ולמניעת דלקות. יש לקחת 5 טיפות 4 פעמים ביום לטיפול בקצת מים או מיץ, למניעה לוקחים 5 טיפות פעמיים ביום לתקופה של חודש וזה גם יחזק לו את מערכת החיסון נגד שפעת והצטננות. ישנן גם טיפות הומיאופטיות מצויינות הנקראות טראומיל של חב' HEEL והן מטפלות בדלקות וכאבי אוזניים, שבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה