נזלת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

29/03/2007 | 23:51 | מאת: חגית

לאילן שלום החל מההריון השני ומזה 4 אני סובלת מנזלת (שקופה),נראה לי אלרגיה ,בעיקר בשעות הבוקר,הערב,לאחר אכילת מוצרי חלב ואחרי מאמץ פיזי או עייפות . האם יש לזה השלכות מזיקות כתוצאה מהפרעה לנשימה .מהו הטיפול שעליי לעשות? תודה וחג שמח חגית

בוקר טוב חגית, אלרגיה יכולה לבוא מכמה גורמים כגון: מוצרי חלב, סוגי מזון שונים, אבק ועוד גורמים נוספים. אי לכך, קשה באמת לקבוע ממה הארלגיה שלך נובעת. אני הייתי ממליץ לך ראשית כל להימנע ככל הניתן ממוצרי חלב רגילים ולעבור לצרוך חלב עיזים או סויה.למיטב ידיעתי אין לכך השלכות מזיקות כלשהן לנשימה פרט לאי נוחות הנגרמת ולאיכות החיים המתלווה לה. כמו כן, כדאי לך לנסות טיפול הומיאופטי או דיקור סיני המסייעים מאוד לנושא האלרגיות. אשמח לעמוד לרשותך כמובן, חג שמח ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה