בעיית חום!

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

29/03/2007 | 18:13 | מאת: rott

אני בת 19 . כול הזמן שהעור שלי בא "במגע" עם חום( כגון: שמש,חדר סגור,מזגן על חום), בתנאי לחץ ואפילו בלי שום סיבה אז העור מתחיל להאדים לפעמים קצת ולפעמים הרבה יותר . יש לי עור מאוד רגיש ובהיר. הציעו לי להשתמש בכדורים אנטי איסטמינים בשביל הבעיה. רציתי לדעת ממה דבר כזה שקורה בתנאים כאלה נובע. האם ממחוסר בויטמינים,תוספי מזון,לחץ דם נמוך, אולי עודף של משהו בגוף ?, (ואני לא שמנה בכלל!!!!!!!!!)אם זה קשור.

שלום רות ותודה על שאלתך, אני הייתי ממליץ לך לעבור טיפול טבעי אצל מומחה לבעיות עור, שכן קצת קשה לדעת ממה זה נובע דרך האינטרנט וצריך לבחון את מצבך בקפידה, כמו גם את התזונה שלך והאם את רגישה לדברים מסוימים כגון: מזון, פרוות חיות, אבק וכדומה. אני בטוח שימצא לך פתרון ברפואה הטבעית, תנסי אקופונקטורה או הומיאופטיה. שבת שלום וחג שמח.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה