herpes

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

14/02/2008 | 19:09 | מאת: לאורי

שלום לכם, לילדה בת 5 יש הרפס שמדי פעם מופיעה מסביב לפה, כשהיא חולה, בצורה של מין פצעון ורוד/ אדום. מה הטיפול ? יש משהו שיעזור שיגרד פחות ? תודה, לאורי

לאורי שלום, הייתי מאוד ממליץ לך לקרוא על צמח האוניה דה גאטו לחיזוק מערכת החיסון ולמניעת זיהומים בקרטיאליים וויראליים, ניתן לשים מעט טיפות על האזור הנגוע עם צמר גפן מספר פעמים ביום וההרפס נעלם תוך מספר שעות וגם לא חוזר באותה התדירות(כלומר ניתן גם לשתות 10 טיפות פעם ביום למניעה גם של שפעת ודלקות גרון), שבוע חם ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה