נשאית BRCA2

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

14/02/2008 | 14:10 | מאת: מיכל

שלום אילן, ביום ראשון הקרוב אני עוברת ניתוח להוצאה מניעתית של השחלות והחצוצרות בשל היותי נשאית של BRCA2 האם יש לך טיפול לתופעות גיל המעבר לאחר הניתוח? חשוב שזה יתאים למצב ההורמונלי של נשאיות. בתודה ובברכה מיכל.

מיכל שלום ותודה על פנייתך, כמובן שישנם צמחי מרפא מצויינים לטיפול בכל הקשור לאיזון הורמונלי ולפתרון סימפטומים של גיל המעבר, יש לבדוק את מצבך ההורמונלי לאחר הניתוח בכדי להתאים לך פורמולה באופן אישי בכדי שלא יווצרו תופעות לוואי ולכן אשמח אם תיצרי עמי קשר דרך המייל בכדי שאוכל לסייע לך, בהצלחה ושבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה