הי אילן, אני מודה לך מקרב לב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

13/02/2008 | 09:42 | מאת: אפרת

איפה אני רוכשת את התערובת שהמלצת לי? יכול להיות שהזיכרון שלי נפגע מחוסר שינה? האם יש משהו שיכול לעזור לי גם בזה? תודה.

אפרת שלום, את הכנות צמחי המרפא ניתן להשיג בכל בית מרקחת המתמחה בהכנות טבעיות והומיאופטיות, כמובן שאשמח לעמוד לרשותך גם בנושא זה בבית המרקחת. ייתכן וחוסר השינה גורם לך גם לאיבוד חלקי של הזיכרון ולכן יש להקפיד על שינה של 7-8 שעות לפחות בלילה ושהשינה תהיה איכותית כלומר שכשאת מתעוררת לא תרגישי עייפה ותרגישי חיוניות ומרץ להתחיל את היום בשמחה. למטרהזאת של ההעלאת המרצ והחיוניות כמו גם להרגעה ולשינה טובה יותר אני ממליץ על צמח המאקה אשר מספק לגופך את כל הויטמינים, מינרלים וחומצות אמינו החיוניות לתפקוד התקין של מערכות הגוף השונות כולל איזון הורמונלי והרגעה, שבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה