אנזימי עיכול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

12/02/2008 | 16:17 | מאת: עופרה

אני סובלת ממחסור באנזימי עיכול כולל לקטאז הדבר מתבטא בריבוי גזים האם ייש תרופה לכך וגם תרןפה שפותרת את הבעיה מהשורש

עופרה שלום ותודה על פנייתך, הייתי ממליץ לך לנסות מוצר טבעי המכיל את כל אנזימי העיכול כולל את הלקטאז, ישנם מוצרים רבים המכילים אנזימים ממקור טבעי כגון חב' אלטמן, סולגאר נטורל טאצ' וכדומה אשר יכולים בהחלט לסייע לך בפעולת העיכול. לגבי ריפוי מלא יש צורך לפנות לנטורופט שימליץ לך על תזונה שתתאים לך באופן אישי. ניתן כמובן לסייע לך בנושא הגזים בצורה טבעית על ידי תה צמחים המורכב מצמחי הקלמוס, שומר,מנטה ואניס. יש לקחת כפית מהתערובת 3 פעמים ביום בכוס מים חמים לחליטה. שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה