גודש ליחה וחום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

06/02/2008 | 10:49 | מאת: ברנדה12

אני בשבוע ה- 14 הריון כבר שבועיים שיש לי גודש וליחה תקועה בגרון. אפילו כבר הקאתי אותה כמה פעמים. זו הדרך היחידה שהיא יוצאת. ביומיים האחרונים התחיל לעלות לי החום - 38. הייתי קודם כל אתמול אצל רופא נשים והעובר בסדר ברוך השם והיום הייתי אצל רופאת משפה שאומרת שזה כנראה צינון.היא עשתה לי משטח גרון וממתינים לתוצאות, היא ביקשה ממני בינתיים לא לקחת כלום להקלה על הגודש לראות אם זה יעבור לבד. להורדת החום אני לוקחת אקמול. בינתיים אני תשושה, חסרת תיאבון ומלאה בליחה. האם יש משהו טבעי שיכול לעזור? אשמח לתשובות

ברנדה שלום, בתקופת ההריון וההנקה אני תמיד מעדיף שיהיה פיקוח רפואי שיחליט מה הכי טוב לקחת בהריון, כלומר בכל מקרה יש לפנות לרופא המטפל, שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה