השארתי הודעה באתר שנתת לי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

29/01/2008 | 10:34 | מאת: מיכל51

האם אני אמורה להיתקשר אליך טלפונית כי ביקשת לשאול אותי מס שאלות האם להיתקשר לבית המרקחת הנביאים אני גרה בצפון הרחוק(על גבול הלבנון) ואני נימצאת יום בשבוע יום חמישי בתל אביב האם אפשר שאגיע ליעוץ או שאני צריכה לקבוע איתך ואיך אני מאתרת אותך שיהיה לך יום ניפלא ותודה על הסובלנות מיכל 51

מיכל שלום ותודה על פנייתך הלבבית, תוכלי ליצור עמי קשר בבית המרקחת, עדיף להתקשר כדי לוודא שאני נמצא ואשמח לסייע לך בכל שאלה, שבוע חמים ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה