מחלות חורף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

23/01/2008 | 12:49 | מאת: מאור

שלום רב, כמו בכל חורף גם הפעם אני נהיה חולה מייד עם בואו של הקור והגשם. מייד יש נזלת והגרון מתחיל לכאוב. האם יש תוספי תזונה או ויטמינים שיוכלו לחזק את המערכת החיסונית שלי במצבים כאלה הרי שכל חורף המצב חוזר על עצמו? תודה.

שלום מאור, תוכל להעזר בצמח הנקרא UNA DE GATO לחיזוק מערכת החיסון, יש לקחת 10 טיפות 5 פעמים ביום לטיפול. למניעה לוקחים 20 טיפות פעם ביום. הוא מצויין בטיפול ומניעה של כל מחלות החורף למיניהן, שבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה