קרוהן ואוסטיאופורוזיס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

23/01/2008 | 12:34 | מאת: טל

שלום, הנני חולת קרוהן מזה כ-10 שנים,כיום ברגיעה ואינני נוטלת תרופות. בחודש האחרון גילו אצלי אוסטיאופורוזיס והומלץ לקחת סידן ציטראט+ויטמין D של סולגאר. אני לוקחת את הכדור בצהריים ,לא בסמיכות למוצרי חלב. הכדור גורם לי לכאבים בקיבה . האם ידוע על תופעות לוואי כאלו? בנוסף אני לוקחת אומגה 3, ויטמין E, מגנזים,חומצה פולית ו-Q10. אודה לתשובתך.

שלום טל, אני ממליץ מאוד על משקה סידן של חב' NSP הנקרא קלמגדי, הוא אינו גורם לתופעות הלוואי כמו הכדורים ונספג מהר במערכת העיכול, אין לקחת סידן עם מוצרי חלב למיניהם כיוום שהם מפחיתים את ספיגתו בגוף, לטיפול במחלת הקרוהן אני ממליץ על צמח האוניה דה גאטו בכדורים, יש לקחת כדור אחד פעמיים ביום, בברכה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה