דקל ננסי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/01/2008 | 12:36 | מאת: פרנקו

הנני בן 30, סובל מנשירת שיער קלה, לאחרונה התחלתי לקחת תרופה בשם רוטס hr הנוסחה המשופרת שכוללת בתוכנה תמצית דקל הננסי הידוע כמעכב את ההורמון הגברי. השאלה : האם השימוש בתרופה הנ"ל יפגע בזרע או בתיפקוד המיני או כל דבר אחר מאחר ויש בה תמצית דקל ננסי.. אבקשך שתיתן תשובה מדויקת אם אפשר, ואם יש לך מוצר טבעי אחר בכמוסות אשמח שתגיד לי, ותודה מראש.

פרנקו שלום, אין כל סכנה בלקיחת הדקל הננסי לפי הספרות המקצועית לא אמורות להיות לו כל תופעות לוואי. ישנם מוצרים אחרים מצויינים לא פחות למניעת נשירה ולהצמחת שיער חדש כגון: HSN של חב' NSP או HAIR CARE של חב' NUTRI CARE שניהם מצויינים ומכילים פורמולות ייחודיות לחיזוק שורשי השיער, שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה