שחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/01/2008 | 19:31 | מאת: אפרת

פניתי אליך בעבר בנושא זה ואמרת שיש טיפול, מהו הטיפול והאם רמות טוסטוסטרון של25 לנשים גם ניתן לטיפול שנובע כמובן משחלות פוליציסטיות

17/01/2008 | 19:32 | מאת: אפרת

בנוסף אני רכשתי את הטיפות לקנדידה ואני שותה 20טיפות ליום כפול 3 אחרי כמה זמן צריך לשנות מינון ומתי מרגישם את השפעת התרופה. והאם הטיפול לשחלות הוא תרופתי בלבד או דרך רופא כלשהוא תודה

אפרת שלום, אשמח אם תיצרי עימי קשר באתר www.medicalherbs.co.il ישנן עוד שאלות שברצוני לשאול אותך לפני מתן הייעוץ, שבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה