קיאגואה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

10/01/2008 | 11:49 | מאת: עזרא

שלום! כמה כדורי קיאגואה צריך לקחת כל יום. ולאיזו תקופה. ברצוני לציין כי אני לוקח סימוביל 40 בלילה. בתודה מראש

עזרא שלום, באופן כללי יש לקחת כדור אחד פעמיים ביום לאחר הארוחה, כמובן שניתן לקחת עד 4 כדורים ליום בשילוב עם תרופות בחזקת כל המרבה הרי זה מזובח(הכוונה לצמחי מרפא), ולאחר בדיקת דם כעבור חודש תוכל לראות שיפור ניכר ברמות הכולסטרול בדם ואז תוכל להתייעץ עם הרופא לגבי המינון המתאים לך, בברכה ושבת נהדרת

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה