שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

03/01/2008 | 23:24 | מאת: רותי

יש לי ילד בן 8 אני לא בטוחה עדיין אבל ייתכן ויש לו בעיות בקשב וריכוז מה מומלץ לתת פרט לרטלין? ולאורך כמה זמן? אודה על התשובה

רותי שלום, ראשית כל יש לבדוק האם באמת מדובר בהפרעת קשב וריכוז או שזה משהו רגיל אצל ילדים. אם כן, הייתי מאוד ממליץ לך, לפני הטיפול התרופתי, לנסות טיפול אלטרנטיבי כגון צמחי מרפא ואומגה 3 לילדים. צמח המאקה(MACA) יכול לסייע לילדך רבות בנושא הריכוז והזיכרון כמו גם בכל תהליכי החשיבה, תוכלי לקרוא עוד על הצמח באתר www.medicalherbs.co.il אשמח לעמוד רשותך בכל שאלה נוספת, שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה