תרופה בשם קלונקס 2מג

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/01/2008 | 16:35 | מאת: pipon6

שלום לכם! אני מקבל את התרופה CLONEX 2MG יותר מ10 שנים ,השבוע קיבלתי מרשם מהרופה ולהפתעתי אין אותה בשום בית מרקחת ,הסיבה הספק של התרופה יש להם מחסור ברצאני לציין שאין שום תרופה אחרת שאותה ניתן להחליף,ואני נימצה בדילמה מאוד קשה . לא השארתי בית מרקחת שלא שאלתי או טילפנתי,וכולם באותו סיפור ,אני יודה למי שיש פיתרון למצוקה לה ניקלעתי ,נסתי להגיע לספק התופה ללא הצלחה. בתודה

03/01/2008 | 16:02 | מאת: pipon6

מישהוא יכול לעזור לי ,מענה ,פתרון ,רוקח מישהו פליז...

04/01/2008 | 12:09 | מאת: pipon6

שלום רב, כפי שאני תמיד מייעץ יש לפנות לרופא המטפל שיתאים לך תרופה חלופית בעת מחסור, בברכה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה