אונה דה גאטו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/01/2008 | 15:17 | מאת: עידן

הי שמעתי הרבה דברים חיוביים על כמוסות של צמח שנקרא אונה דה גאטו. מה היתרונות שלו ואיפה ניתן להשיג אותו ?

עידן שלום ותודה על פנייתך, צמחי המרפא ידועים כבר הרבה שנים כתרופות טבעיות ובעלות סגולות מרפא יוצאות מן הכלל, כמובן שיש לדעת עליהן הרבה לפני השימוש ולכן יש להקשיב למומחים בנושא ולו רק בכדי לפזר את הערפל הקיים בציבור. להלן מספר עובדות חשובות: 1.את צמח האוניה דה גאטו ניתן לקחת החל מגיל 5 שנים ועד 120. כאשר מגיל שנתיים ניתן להכין סירופ(מדולל יותר מהטיפות) עם הצמח. אין חשש להשתמש באוניה דה גאטו תקופות ארוכות(למניעת דלקות כרוניות ולטיפול בהן או למניעת סרטן או כל מחלה זיהומית שהיא). 2. כשמדובר בכיבים דלקתיים כמובן שיש לשלב את התרופות הכימיות עם צמחי המרפא (אוניה דה גאטו וכדומה), אני דוגל בשיתוף פעולה בין הרפואה לעולם הצמחים. 3. האוניה דה גאטו מצוין למניעת דלקות בדרכי הנשימה וגם לטיפול בצורה יעילה ומהירה ביותר. אני ממליץ לקחת בטיפות ישר לגרון 10 טיפות כל 3 שעות לטיפול במשך מספר ימים ולאחר מכן 20 טיפות ביום למניעה במשך חודשיים לפחות. 4. אני מדגיש שוב שלאוניה דה גאטו יש קונטרה-אינדיקציות: בחולים הסובלים ממחלות אוטו-אימוניות,באנשים העוברים כימו-תרפיה ובהשתלות לא מומלץ להשתמש בצמח האוניה דה גאטו. 5. צמח האוניה דה גאטו מטפל בצורה מצוינת בדלקות דרכי הנשימה, דרכי העיכול כולל קנדידה, דרכי השתן ובעיקר בחיזוק מערכת החיסון. שנה נהדרת.

09/01/2008 | 15:23 | מאת: אוהד

שלום אילן, אונה דה גאטו אתה יכול להשיג דרכי צור קשר למייל או 0545336178 המשך שבוע נעים, אוהד

23/07/2008 | 13:20 | מאת: לימור

היי את האונה דה גאטו ניתן להשיג בא.ת. חדש בראשון לציון רח' הכשרת היישוב 5 החברה ניקראת תמר ייבוא ושיווק שם ניתן להשיג את הצמח בצורה הטיבעית וזה עדיף מכמוסות

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה