תוספי מזון טבעיים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

28/12/2007 | 10:57 | מאת: יוסי רבי

לאחרונה אני "מותקף" בפניות לשימוש בתוספי מזון טבעיים המופקים מצמחים שונים, ןלפי הטענה מבוססים על רפואה סינית. לפי דבריהם התרופה היא רב תכליתית ומטפלת בהרבה נושאים כמו סכרת, יתר כולסטרול, לחץ דם ועוד. נראה \שאולי שחוץ מקפה ולב היא עושה הכל. האם יש אישור של FDA ו משרד הבריאות לשימוש במוצרים אלו, האם הם באמת עושים מה שהם מבטיחים ? מה גם שהם יקרים ביותר. תודה על העזרה. יוסי רבי

יוסי שלום, כפי שאני תמיד טוען יש לבדוק היטב ממי מקבלים את הייעוץ שכן ישנם הרבה גורמים מסחריים אשר מחפשים ראשית כל את טובתם המסחרית לפני טובת המטופל (לא כולם אולם מספיק בבודדים בכדי לגרום נזק), ולכן אני מעדיף לבדוק באופן אישי ומקצועי אילו מוצרים הומלצו לך, אם תוכל לפרט יותר אודה לך מאוד, בברכה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה