שיעול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

26/12/2007 | 17:41 | מאת: מיכל

כיצד ניתן לטפל בשיעול של בת 18 במשך מספר חודשים.השיעול הוא על רקע ספסטי ולכן מקבלת כבר זמן רב סטרואידים במשאף במינון נמוך.האם יש טיפול אחר לשיעול ללא כל סכנה?דרך אגב, איזה סוג רופא מומחה לבעיות של שיעול מרקע ספסטי?

מיכל שלום רב, אני לא בעד לתת סטרואידים לבחורה צעירה בגלל שיעול גם אם הוא על רקע ספסטי, כאשר ישנן אפשרויות כה רבות לטיפול בצורה טבעית כגון סירופים על בסיס צמחי והומיאופטי המטפל בשיעול בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי, אשמח אם תיצרי עמי קשר באתר www.medicalherbs.co.il שבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה