איפקאק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

22/12/2007 | 21:31 | מאת: מישהי

האם הפסיקו לשווק סירופ איפקאק בבתי המרקחת? היכן אוכל למצאו? האם יש תרופה אחרת שהחליפה אותו, ומה שמה? תודה

שלום רב, לדעתי כבר מזמן לא משווקים את הסירופ הנ"ל, ישנם סירופים מצויינים אחרים המכילים צמחי מרפא שטובים לטיפול בשיעול כגון סירופ של חב' הדס הנקרא DROSETUX SYRUP או של חב' RECKEWEG הנקרא JUTTUSIN R8 כמו כן ניתן להכין סירופ בבית המרקחת המטפל בשיעול יבש או רטוב אשר גם מכייח ומנקה את דרכי הנשימה לילדים ולמבוגרים, אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת באתר www.medicalherbs.co.il שבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה