גירויים בעור לתינוקת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

13/12/2007 | 23:59 | מאת: הדס

ביתי בת חודש והחלו להופיע לה פצעים באיזור הטיטול ובפנים. האחות הציעה לי להשתמש לתוסיק במשחה בשם צינקוד בכדי לגרום ניתוק מגע בין הטיטול לעור אומנם הפצעים הוחמרו וכבר נהיה לה פצע פתוח. חוץ מתכשירים אנטיביוטיים (כגון אלקום) שעזרו האם יש תכשיר אלטרנטיבי כלשהוא שיוכל לעזור או כל פתרון אחר?

הדס שלום, המשחה שקיבלת היא טובה אך הייתי ממליץ לך לנסות קרם על בסיס טבעי שעובד מצויין גם בתינוקות המכיל 3 צמחי מרפא: קלנדולה, אלוה ורה וברדנה. אשמח לסייע לך בנושא הקרם דרך האתר www.medicalherbs.co.il בברכה ושבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה