תרופה לפסוריאסיס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

13/12/2007 | 15:42 | מאת: איאד

השגתי לאחרונה תרופה חדשה לפסוריאזיס שהומצאה מחומרים טבעיים באחת מארצות ערב , לאחר שדיברתי טלפונית עם הרופא שהמציאה את התרופה הישגתי דרך חברים את התרופה , לאחר ניסוי הפסוריאזיס נעלם ב 6 שבועות , ללא אסטרואידים , למי לפנות על מנת לבדוק אם אפשר לשווק את התרופה ?

איאד שלום, ראשית כל אני שמח מאוד שנמצאה תרופה לפסוריאזיס כי אז יהיה ניתן לסייע להרבה מאוד אנשים בכל רחבי תבל ואולי אפילו לקבל פרס נובל על מציאת התרופה(ואני לא צוחק). בכל מקרה לגבי שיווק התרופה יש לבדוק את יעילותה במספר גדול של אנשים (לפחות 1000 איש) בכדי שאיזו חברת תרופות תרצה לייצר ולשווק את התרופה, כלומר יש צורך במחקר קליני ואז יהיה ניתן להוציא פטנט על התרופה. הייתי מציע לך לבדוק את האפשרות לבצע מחקר קליני באחד מבתי החולים הגדולים בארץ ולאחר מכן תוכל להיות בטוח שבידך תרופת הפלא. בהצלחה ושבת שלום.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה