תרופה טבעית מזיקה?ללא התיעצות מרופא

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

04/12/2007 | 12:08 | מאת: tbh

אני נשואה שנתיים,מזה שנה,מנסים הריון התחלנו את כל הבדקות,,אצלי ברוך השם הכל תקין,, אך אצל בעלי גילו בעתיותיות בתנועת הזרע,, הרופא אמר כי בקרוב אתחיל לקחת אקלימין,, וסיפר כי נשים עם בעיה אצל הגבר הצליחו להקלט,זה לא בעיה חמורה,, התיעצתי עם רופא טבעי בנוסף,על תוסף מזון:המליץ על: VIRIITY POWER +NUTRI CARE' ןיטמין E400 שאלתי האם זה יכול לעזור?ולהזיק?ללא התיעצות רופא פשוט לתנועתיות של הזרע,,ולא סתם ביזבזתי220ש"ח ואכילת שקדים מומלץ?

שלום רב וחג שמח, הייתי ממליץ לך לקרוא על צמח המאקה (MACA) הידוע מאוד בסגולותיו להגברת הפוריות והפריון הן אצל גברים והן אצל נשים, תוכלי להכנס לאתר www.medicalherbs ולקבל מידע נוסף וחשוב על הצמח. לא שמעתי על המוצר שציינת למעלה ולכן לא אוכל לייעץ לך עליו. אולם לגבי צמח המאקה יש לי תוצאות מצויינות איתו עם הרבה מטופלים באיזון המחזור ההורמונלי ושיפור הפוריות. בהצלחה וסופשבוע חמים.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה