האם אין התנגשות ? האם זה מותר ביחד ?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

21/11/2007 | 21:17 | מאת: דודו

בין צמח הCATS CLAW שאותו אני נוטל לבין וי אגרה שאני מבקש לנסות במובן של הורדת לחץ דם . אני "סובל" מלחץ נמוך לאחרונה סביב 70/110 האם הכל תקין ואפשר להרים כוסית יין הערב ...

דודו שלום, אין בעיה לקחת ויאגרה עם האוניה דה גאטו, אולם לא הייתי ממליץ לקחת ויאגרה עם יין, שכן לשניהם יש אפקט בהורדת לחץ הדם. כמו כן לא מומלץ לקחת ויאגרה עם מיץ אשכוליות שכן הוא מעכב את פירוק הויאגרה בכבד וכך יש סיכוי גבוה יותר לתופעות הלוואי של הויאגרה. בברכה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה