טילת קיורטאן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

13/11/2007 | 20:11 | מאת: ולריה

שלום! סבלתי מעבר מפצעי בגרות והרופא נתן לי לשתות קיורטאן[יש לציין שאני בת 18 כיום], אחרי מספר חודשים המצב השתפר אומנם בקיץ האחרון התחילו שוב פעם פצעי הבגרות להופיע. הרופא אמר לי שזה קשור לחום של הקיץ ושהנקבוביות שלי התרחבו מדי, והעור שלי שמנוני ואלו הסיבות להופעת הפצעים. הוא אמר שאני צריכה לנטל שוב פעם כדורים. החלטתי לחכות לסוף הקיץ בתקווה שאולי יעבור לי, אבל זה רק החמיר לי והנה אני שותה שוב פעם את הכדורים למרות שלא רציתי כי זה לא הכי בריא. השאלה שלי זה למה הפצעים חוזרים שוב פעם למרות ששתיתי כבר את תרופות? ואם הם חוזרים שוב פעם אני יצטרך שוב פעם כל חצי שנה לשתות אותם למרות שזה לא רצוני כי יש בזה הרבה סיכון בריאותי. ועוד משהו שאולי לא קשור לזה, האם בתקופת נטילת הכדורים הללו אפשר לעשות מסיכות ביתיות לפנים על בסיס של פירות, שהרי אלו לא חומרים כימיים שרשומים במרשם התרופה. בתודה רבה ולריה.

שלום ולריה ותודה על שאלתך, ראשית כל הייתי ממליץ לך לשלב עם הטיפול הרגיל גם טיפול נטורופטיט שיכלול גם תזונה נכונה וצמחי מרפא, כמו גם מסיכות טבעיות וסבון על בסיס טבעי המכיל קלנדולה ושמנים אתריים. הייתי ממליץ לך לנסות ייעוץ טבעי כיוון שהכדורים הנ"ל לא כל כך בריאים כפי שציינת ועלולים לגרום לפגיעה בכבד ובקיבה. אני תמיד מדעיף לנסות קודם כל את הרפואה הטבעית שבמרבית המקרים עוזרת ופותרת את הבעיה לתקופות ממושכות ולעיתים לתמיד, בברכה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה