שיעול ותרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/11/2007 | 01:18 | מאת: גליה

לרוקח שלום, טופלתי ליתר לחץ דם בקפטופריל טבע והתרופה מקבוצה זאת גרמה לי לשיעול . עברתי לקבוצה אחרת וכרגע מטופלת באטקנד . האם גם קבוצה זו עלולה לגרום לשיעול או שזה שייך רק לקבוצה של הקפטופריל טבע? האם קיים טיפול של רפואה משלימה לשיעול זה? תודה גליה

גליה שלום, למיטב ידיעתי תופעות הלוואי של האטקנד הינן פחות משמעותיות מאשר בקפטופריל, כל שצריך הוא לנסות בכדי לגלות. אשמח לסייע לך בנושא השיעול עם פורמולות צמחיות וגם לנושא לחץ הדם, אולם ישנן שאלות נוספות שברצוני לשאול אותך,סתוכלי ליצור עימי קשר באתר www.medicalherbs.co.il שבת נהדרת.

19/11/2007 | 00:06 | מאת: עמי

תרופות ממשפחת ה ACEIs ( קפטופריל למשל ) עלולות לגרום לשיעול יבש כתופעת לוואי בשיעור של % 1.70 של המשתמשים . ל תרופות ממשפחת ARAB ( אטקנד למשל ) אכן אחוז נמוך יותר של תופעת השיעול 0.6% אבל יתכן .

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה