MSM לדלקת פרקים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

06/11/2007 | 10:11 | מאת: נעה

אני סובלת מ- JRA ונטלתי MSM 1125mg , 4 כדורים ביום (2 בוקר ו- 2 ערב) במשך כחצי שנה כעת בעונת המעבר המצב החמיר ואני סובלת מכאבים עזים בכל הפרקים הרופא הקונבציונאלי הוסיף לי כדור מסוג ארקוקסיה וכן אני נוטלת מטוטרוקסט האם MSM יכול להתנגש עם כדורים כימיים אלה? האם הוא עשוי להוריד את השפעתם? תודה מראש

נעה שלום, למיטב ידיעתי אין כל אינטראקציה בין התרופות שציינת לבין הMSM כך שניתן לקחתן יחדיו. הייתי ממליץ לך מאוד לקרוא על צמח האוניה דה גאטו לכל נושא דלקות הפרקים וכאבי הפרקים. זהו אחד הצמחים היותר חזקים לטיפול ולמניעה של דלקות כרוניות ולחיזוק מערכת החיסון. לפני נטילת הצמח חשוב ביותר לבדוק שסוג הארטריטיס שיש לך אינו מרקע אוטו-אימוני, שכן צמח זה אינו מתאים לסובלים ממחלות אוטו-אימוניות. אם הרקע שלך(כפי שרופאים ציינו בפניך), אינו אוטו-אימוני, אני ממליץ מאוד על צמח זה והוא מסייע רבות לסובלים מכאבי פרקים וניתן לשימוש לתקופות ממושכות. בברכה ושבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה