מערכת חיסונית חלשה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

26/10/2007 | 07:51 | מאת: מורן

איך ניתן לחזק מערכת חיסונית חלשה? כל חורף אני כמו "צלחת פטרי" ותופסת הכל כמעט. אני כבר עכשיו נעזרת ב"אקטימל", ומשתדלת לאכול הרבה ויטמין C טבעי (תפוזים, עגבניות)ולפעמים גם לוקחת "חיזוקית". אני בת 23.5 ויש לי סדר יום דיי עמוס... תודה, מורן.

שלום מורן, לחיזוק מערכת החיסון ולהכנת הגוף לחורף אני ממליץ מאוד על צמח האוניה דה גאטו למניעת דלקות, שפעת והצטננויות. תוכלי לקרוא עוד על הצמח באתר www.medicalherbs.co.il יש לקחת כדור אחד ליום למניעת מחלות. לטיפול ניתן לקחת שניים עד שלושה כדורים ליום. חורף חם.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה