כאבים עצומים בשוקיים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/03/2007 | 22:25 | מאת: זיו

אני בן 60 ,יש לי כווצים וכאבים חזקים מאד רק ברגל שמאל של שרירי השוק--אין שום סיבה רפואית ,עשיתי את כל הבדיקות .איך אני יכול להקל בכאב?

שלום זיו, צר לי לשמוע על כאביך ואנסה לעזור לך בצורה טובה ומהירה. אני ממליץ לך על ג'ל המורכב מחומרים טבעיים בלבד הנקרא: אמזון ג'ל. הוא מכיל את צמח האוניה דה גאטו לטיפול בדלקות שרירים, חומר הנקרא MSM אשר מטפל בכרבי שרירים ופרקים בצורה מהירה וטובה. כמו כן יש בג'ל גם קמפור ומנטול, אשר מקררים את המקום הכואב ולאחר מכן מעניקים תחושה חמה ומרגיעה לשרירים ולפרקים הכואבים. יש תוצאות מצוינות אצל הרבה אנשים ובעיקר אצל ספורטאים, הזקוקים להחלמה מהירה כתוצאה מאימון ממושך. יש למרוח פעמיים שלוש ביום לאחר מקלחת ולעסות מעט את המקום תוך כדי מריחה. ערב מצויין ובריא.

18/03/2007 | 22:23 | מאת: זיו

תודה מקרב לב איפה קונים את הגל? יש ויטמינים או מינראלים שכדאי לקחת?

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה