שימוש בכדורי אובולים של weleda לטיפול בפטריה.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/09/2007 | 19:04 | מאת: תמי

שלום רב, סובלת מפטריה חוזרת בנרתיק בזמן הריון. בפעם הקודמת קיבלתי מהרופאה 2 טבליות של אגיסטן 0.5 .שימוש יום כן ויום לא. הטיפול עזר למשך כחודש. כעת שוב. נכנסתי לבית מרקחת הומופאטי וקיבלתי טבליות Majorana / Melissa לשימוש בנרתיק של חברת weleda. אין שום מידע באינטרנט מלבד בגרמנית. 10 טבליות סה"כ. האם כדאי להשתמש בטבליות האלו ? נניח ולא יעזרו האם יוכלו לגרום לנזק בהיותי בהריון ? באיזה מינון להשתמש ? האם בכל 10 הכדורים ? תודה מראש על התגובה והעזרה ושנה טובה. תמי.

שלום תמי ותודה רבה על פנייתך, כפי שאני נוהג להמליץ בתקופת ההריון וההנקה חובה תמיד להתייעץ בכל נושא בריאותי עם הרופא המטפל שכן לכל דבר שתיקחי יכולות להיות השלכות גם על העובר וכדי להיות בצד הבטוח של החיים כדאי תמיד ומומלץ לשאול את הרופא בכל דבר שאת רוצה לקחת בין אם זה טבעי או קונבנציונלי. לאחר ההריון וההנקה אשמח לייעץ לך בכל שאלה שתרצי. שנה נהדרת ובריאה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה