מדלל דם טבעי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

08/09/2007 | 18:54 | מאת: כותב

מכוון שאני לוקח קרטיה (אספרין) וסירוקסט ואמרים שהשילוב הוא לא כ"כ רצוי האם יש משהו טיבעי שאני יכול לצרף לסירוקסט שמדלל כמו אומגה 3 (אני לא יודע במה זה עוזר) תודה

שלום לכותב, אני באופן אישי מעדיף שלא להתערב בהוראות הרופא כאשר מדובר בדילול דם, שכן יש לכך השלכות רבות והרופא המטפל מכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר. מה שכן ניתן לעשות זה באישור הרופא כמובן, לשלב צמחי מרפא בנוסף לסרוקסט ולאחר זמן לקחת פחות מהתרופה ולהמשיך עם צמחי המרפא כך שלא יהיו אינטראקציות ביניהם לשאר התרופות שאתה נוטל. אני ממליץ על תערובת של פסיפלורה, מליסה, כשות וסקוטלריה לאיזון המחזור הנפשי ולהרגעה בצורה טבעית. שנה נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה