תרופה טשבית לבחן - שאלה אחרונה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

05/09/2007 | 11:16 | מאת: סיון

ראשית אני רוצה להודות לך על תשובותיך לשאלותי. בנוסף הייתי רוצה לדעת את הזמן אשר לוקח לצמח המאקה לפעול אפקטיבית? מבחני מתקיים בעוד כחודש, מתי אני אמורה להרגיש את פעולתו של הצמח החל מהתחלת לקיחתו, פעמיים ביום לפי המלצתך? תודה רבה סיון

שלום סיון ותודה לך על שאלותיך, צמח המאקה משפיע על כל בן אדם בצורה אינדיבידואלית ולכן קשה לומר במדויק תוך כמה זמן הוא משפיע, אולם בממוצע השפעתו מתחילה תוך מספר ימים עד שבוע ויש לו אפקט פעילות ממושך כלומר גם לאחר שמפסיקים לקחתו פעילותו הביולוגית ממשיכה במערכות הגוף. שנה טובה ובריאה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה