תרופה טבעית למבחן - המשך

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

30/08/2007 | 11:24 | מאת: סיון

בהמשך לשאלתי מתאריך 17.8 האם לקיחת צמח המאקה לאחר ארוחת הערב לא תקשה עלי להרדם? מהו ההבדל בין צמח המאקה לבין הג'ינסנג בילובה או סטודנט פורמולה? האם גם הם מתאימים? אני רוצה לציין שאפקט העיפות אשר אני מרגישה במהלך לימודי למבחן הוא משמעותי וכך גם חוסר הריכוז

שלום סיון, עדיף לקחת את צמח המאקה עד אחר הצהריים ולא יאוחר מ-18:00 בערב שכן הוא מעורר.ההבדל החשוב בין צמח המאקה לגינקו ולג'ינסנג הוא שצמח המאקה מותר לשימוש גם לאלו הסובלים מבעיות לב ולחץ דם, שכן הוא אינו גורם ללחץ דם גבוה ולבעיות בכלי הדם. יתרון הנוסף של צמח המאקה הוא בחיזוק הזיכרון ובשיפור החשיבה והיכולות הקוגנטיביות של המוח. בהצלחה ושנה טוב ובריאה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה