קרקפת שמנונית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

23/08/2007 | 12:29 | מאת: עדי

אני סובלת בזמן האחרון מקרקפת שמנונית. אני חופפת אך ישר לאחר החפיפה מרגישה שזה לא עזר בכלל וזה כמו לערבב שמן עם מים - השמן תמיד צף. ניסיתי שמפו של פיטו וסירפד ורוזמרין אך שום דבר לא עוזר. יש משהו מומלץ - שמפו טיפולי, או עם מה אפשר לעשות מסיכות מחומרים טבעיים שיעזור? תודה

שלום עדי, ראשית יש סיבה לקרקפת שומנית, טיפול בשמפו הוא טיפול סימפטומטי וכל מה שהשמפו עושה הוא ייבוש, על כן כדאי לטפל בגורמים לקרקפת שומנית, קיימת נטייה גנטית לשמנוניות אך ייתכנו גם גורמים תזונתיים, למשל יש להפחית כמות של שומנים רווים בתפריט וכמו כן חלבונים מהחי. במקום השמפו שציינת מומלץ לחפוף בשמפו על בסיס של צמחי מרפא- ניתן לקנות בחנויות טבע או בשמנים אתריים המתאימים לעור שומני כמו שילוב של לבנדר, ליבנה ואצות ים ועוד.. ולהימנע ככל שניתן משמפו וחומרים מייבשים. בברכה ושבת נהדרת.

30/08/2007 | 09:35 | מאת: נטורופט

בס"ד שלום לך הטיפול בקרקפתשומנית הוא פנימי ולא על ידי שמפואים למינהם או מסכות. גשי לנטורופט מוסמך עם בדיקות דם + בדיקות הורמונליות כדי למצוא אתהבעיה האמיתית לקרקפת שומנית אצלך. הטיפול כולל: תזונה נכונה , התאמת תוספי מזון וצמחי מרפא. בברכת יום טוב נטורופט

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה