אוניה דה גאטו וסכרת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

23/08/2007 | 02:16 | מאת: יולי

שלום אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנושא הבא: סבתא שלי חולת סכרת ולוקחת כדורים, קראתי באחד האתרים שהשימוש בתכשיר זה אינו מומלץ לאנשים המשתמשים באינסולין, האם זה כולל גם את אלו שלא משתמשים באינסולין אבל הם חולי סכרת?

שלום יולי ותודה על שאלתך, לא ידוע לי על איסור השימוש בצמח האוניה דה גאטו בחולי סכרת. נהפוך הוא, השבטים האינדיאניים שבפרו נוהגים כבר אלפי שנים להשתמש בצמח לריפוי סכרת, דלקות שונות בגוף וחיזוק מערכת החיסון והגוף. האיסור היחיד שישנו הוא בחולים הסובלים ממחלה אוטואימונית או בהשתלות, שכן הצמח מחזק את מערכת החיסון ועלול לדחות את השתל. בברכה ושבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה