כדורים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

19/08/2007 | 14:06 | מאת: מעוניינת לברר

שלום, לא מזמן נכנסתי לאתר אמריקאי המפרסם כדורים בשם "BREASTSUCCSESS,, כתוב שאלה הם כדורים המבוססים לחלוטין על מרכיבים צמחיים טבעיים והם מיעודים לשם הגדלת החזה , האתר מפרט כיצד באמצעות הורמון טבעי הם מגיעים לתוצאה וטוענים באתר שזו תוסף תזונה שלא דורש ייעוץ רפואי למעט במקרים של מחלה וכדומה. רציתי לשאול אם ידוע לך משהו בנושא הכדורים ואם הם מזיקים או משהו כזה .אשמח מאוד לקבל פרטים וחוות דעת.

שלום רב, בכל הקשור בהורמונים שונים המיועדים להגדלת החזה הייתי מציע לך לשאול לדעתו של איש מקצוע(רופא/רוקח/נטורופט מוסמך) לפני נטילת הכדורים, שכן ישנן הרבה חברות בשוק המציעות ניסים ונפלאות אך חשוב לברר אם יש אמת מאחורי הבטחותיהן. את זה ניתןי לדעת על ידי כך שתרשמי את הפורמולה המדוייקת של המוצר ולאחר מכן תוכלי להתייעץ עם איש מקצוע. אני לא מכיר כל צמח המסוגל לגרום להגדלת החזה בצורה טבעית, אם היה צמח כזה החברות הגדולות כבר מזמן היו מוציאות פטנט ומרוויחות מליונים מהמוצר. בברכה ויום נפלא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה