מאקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

13/03/2007 | 22:04 | מאת: יאיר

היכן ניתן לקנות את המאקה

שלום יאיר, את צמח המאקה ניתן להשיג כמעט בכל בית מרקחת או בתי טבע נבחרים, אני ממליץ על מוצרים המכילים את הצמח בצורה של תמצית תיקנית ולא באבקה, כפי שציינתי כבר בעבר התמצית של הצמח הרבה יותר מרוכזת מהאבקה ולכן האפקט הוא הרבה יותר מהיר וחזק. תוכל למצוא גם באינטרנט חברות אשר מוכרות את התמצית התיקנית. יש לקחת כדור אחד פעמיים ביום במשך חודש אחד לפחות, לאחר מכן ניתן לרדת למינון של כדור ביום אחרי הארוחה. חשוב לציין, כי את צמח המאקה מומלץ לקחת עד שעות אחר הצהריים המאוחרות ולא בשעות הערב, שכן הצמח ידוע כמעורר וממריץ וזאת כדי שתוכל לישון בשקט. יום טוב ובריא.

17/03/2007 | 20:49 | מאת: נתנאל

את צמח המאקה ניתן לרכוש גם באינטרנט באתר www.amazonasherb.com

04/10/2007 | 16:24 | מאת: דוד

חשוב לדעת על ארלגיות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=545&msgid=106458680

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה