אקטיבל + מאקה - תיקון שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

14/08/2007 | 15:11 | מאת: טובה

שלום אני בת 50 לוקחת מזה שנתיים הורמונים "אקטיבל", מזה כ-8 חודשים יש לי בעיות עם יקיצה מוקדמת וקשה לי להירדם חזרה. אני יודעת שאני לחוצה ומתוחה וזו אכן הסיבה. לפעמים אני לוקחת "לוריוואן" ואז י=שנה רצוף כ-6 שעות אבל מרגישה עייפות וחסר לי שעות שינה. השאלה שלי האם אני עם לקיחת ההורומונים יכולה להשמש במאקה או שיש לך מזהו טבעי וחזק שיכול להרדים אותי לפחות ל7 - 8 ששעות ברציפות? דחוף לי מאוד כי כל יום יותר קשה לי

15/08/2007 | 11:38 | מאת: תהילה

שלום, ברצוני לברר האם ניתן לרכוש ולקבל חיסון לטיפוס הבטן בכל קופות החולים?

שלום תהילה, אין לי מידע לגבי קופות החולים. תוכלי לפנות ישירות אל כל אחת מהקופות ולברר מה התנאים לחיסון. שבת נהדרת.

שלום טובה, המאקה שהו אחד הצמחים הטובים ביותר שקיימים כרגע בשוק לאיזון המחזור ההורמונלי,להרגעה ולאספקת הויטמינים, המינרלים וחומצות האמינו לגוף בצורה טבעית ובלי תופעות לוואי כלשהן. הייתי ממליץ לך לנסות כדור אחד פעמיים ביום לאחר הארוחה ותראי שתרגישי הרבה יותר נינוחה ורגועה ועם פחות מתח ועצבנות ביומיום. כמו כן, ניתן לשלב עם המאקה גם תערובת של צמחי מרפא בטיפות המכילה: פסיפלורה, מליסה, כשות וסקוטלריה. תערוכת זו הינה מצויינת להרגעה ולשינה. במשך היום יש לקחת 15 טיפות שלוש פעמים ביום ולשינה לוקחים 30-40 טיפות בקצת מים בלילה. שבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה