מינון MSM

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

13/08/2007 | 11:17 | מאת: ריבי

שלום רב הומלץ לי להשתמש בMSM לשיכוך כאבים ( גב, פרקים ) , אך לא נמסר לי באילו מינונים. כיום אני נוטלת 2 אקמול ביחד להפחתה בכאב, להעלמות מלאה עלי ליטול טרמדקס אך הוא גורם לי לתופעות לוואי ואני מנסה להמעיט בו. מה המינון של MSMהמקביל ל2 אקמול? מה המקסימום שאפשר לקחת במנה? ביום? בתודה מראש

שלום ריבי, המינון המומלץ של MSM הוא 2 טבליות של 1125mg ליום אחרי הארוחה. כלומר כדור אחד פעמיים ליום. יום טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה