שינה - וחתונה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

07/08/2007 | 15:59 | מאת: דיקלה

וודאי כותרת מסקרנת-- כיצד קשורים השניים... אז ככה , אני מתחתנת בחודש הקרוב והתחלתי לסבול מידי פעם מנדנודי שינה.. אני מתעוררת לאחר 4 שעות שינה וקשה לי להרדם. הראש עובד שעות נוספות. אני מחפשת איזושהי תרופה טבעית אך טובה ביעילותה ליום שלפני החתונה. ללא מעורבות של תרופה חיצונית ברור לי (מהיכרותי את עצמי ב26 שנים האחרונות) שלא ארדם. שמעתי על הרסקיו - אך חברה שהתחתנה ניסתה אף היא ולא נרדמה ערב קודם. העניין קריטי! אם לא אשן לא אתפקד יום למחרת. נא עזרתך, האם כדאי לנסות משהו טבעי או אחר.. אודה לכל תשובה או הפנייה לגורמים אחרים. דיקלה

דיקלה שלום ומזל טוב. הנושא מוכר לי היטב ולכן הייתי ממליץ לך מנסיוני האישי לקחת טיפות טבעיות המכילות: פסיפלורה, מליסה, כשות וסקוטלריה. ניתן לקחת 10 טיפות 3 פעמים ביום לפני האוכל בקצת מים. לשינה לוקחים 30-40 טיפות בלילה כשעה לפני השינה בקצת מים. בהצלחה מזל ובריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה