תרופה הומופאתית לשינה רציפה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

03/08/2007 | 15:11 | מאת: מיטל

שלום רב, אני בת 30 וחצי. לפני שנה וחודשיים ילדתי את ביתי הבכורה. עד לפני חודשיים היא הייתה מתעוררת כחמש שש פעמים בלילה. כיום היא מתעוררת רק פעם אחת. מלפני שבועיים בערך נהיו לי הפרעות בשינה. לאחר ארבע חמש שעות שינה אני מתעוררת לפיפי או להכין לילדה בקבוק וקשה לי לחזור לישון , לוקח לי להירדם בחזרה כשעה , שעה וחצי!!! האם אתה יכול להמליץ לי על תרופה הומופאתית לשינה ? רב תודות, מיטל

מיטל שלום ותודה על פנייתך, הייתי ממליץ לך על טיפות טבעיות המיועדות לשינה על בסיס הצמחים הבאים: פסיפלורה, מליסה, כשות וסקוטלריה. ניתן לקחת 10 טיפות 3 פעמים ביום להרגעה בקצת מים. לשינה ניתן לקחת 30-40 טיפות בלילה בקצת מים. בברכה ולילה נעים.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה